Aqua-Move Logo. www.aqua-move.nl, Aqua-Move, Egmond aan den Hoef

Aqua-Move waterbedden

Prins Bernhardlaan 44

1934 ES Egmond aan den Hoef

Tel : +31 (0)6 215 750 98

Email : info@aqua-move.nl

Legal notice:

 

Aqua-Move waterbedden & service is een merk en handelsnaam van C.M. Ciliacus. Aqua-Move is verkoper van diverse waterbedden, watermatrassen, diverse onderhoudsmiddelen en reparatie middelen. Aqua-Move verkoopt deze producten zowel aan winkels als eindklanten in meerdere Europese landen.

 

Bedrijfsgegevens:

 

Aqua-Move waterbedden & service

Prins Bernhardlaan 44

1934 ES Egmond aan den Hoef

Nederland

BTW nummer :

KVK nummer :

Disclaimer:

 

  • In deze disclaimer wordt verstaan onder:

 

  • Webpagina: iedere webpagina van Aqua-Move.
  • Gebruik: onder meer inladen, inloggen, opvragen, raadplegen, lezen, bekijken, bewerken, invullen van gegevens, verzenden, kopiëren, bewaren, doorzenden, verspreiden, plegen van rechtshandelingen. U: degene die een webpagina gebruikt.
  • Inhoud: onder meer teksten, afbeeldingen, hyperlinks, fragmenten of andere objecten.
  • Schade: directe of indirecte schade van welke aard dan ook, verloren data of zaken, gederfde omzet of ander nadeel.

 

  • Deze disclaimer is van toepassing op de webpagina. Door een webpagina te gebruiken stemt u in met deze disclaimer.

 

  • Aqua-Move spant er zich voor in de inhoud van de webpagina regelmatig te actualiseren en/of aan te vullen. Ondanks deze zorg en aandacht is het mogelijk dat de inhoud onvolledig en/of onjuist is.

 

  • Aqua-Move mag de webpagina naar eigen inzicht en op ieder door haar gewenst moment (laten) veranderen, zonder voorafgaande verwittiging.

 

Ongeautoriseerd of oneigenlijk gebruik van de webpagina of de inhoud daarvan kan een inbreuk op intellectuele rechten, regelgeving m.b.t. privacy, publicatie en/of communicatie in de breedste zin van het woord opleveren. Het is niet toegestaan de inhoud van de webpagina te gebruiken voor andere doeleinden dan waarvoor ze is bedoeld. Zo is het niet toegestaan deze voor eigen of ander gebruik te kopiëren of verveelvoudigen. Alle rechten van intellectuele en industriële eigendom en daarmee verwante rechten, zoals auteursrecht, merkrecht, octrooirecht, modelrecht, handelsnaamrecht, databankrecht en naburige rechten, berusten bij Aqua-Move. Op deze rechten mag geen inbreuk worden gemaakt.

Privacybeleid:

 

Voor elk bezoek van onze website, of overeenkomst via onze website gelden de algemene voorwaarden van Aqua-Move, waaronder dit privacy beleid. Aqua-Move verwerkt uw persoonsgegevens voor de acceptatie van uw bestelling en de uitvoering van de overeenkomst (waaronder servicedoeleinden) met u.

 

Persoonsgegevens kunnen ook worden gebruikt:

 

  • Voor het opsporen van (pogingen tot) onrechtmatige en/of strafbare gedragingen gericht tegen Aqua-Move haar klanten en medewerkers, alsmede voor deelname aan waarschuwingssystemen welke worden gebruikt ter voorkoming van fraude.
  • Om u al dan niet op basis van een voorafgaande selectie te informeren over aanbiedingen of producten. Informatie zal u slechts worden gestuurd indien u hiervoor toestemming heeft gegeven. Indien u geen informatie (meer) wenst te ontvangen kunt u dit kenbaar maken door een e-mail te sturen naar info@aqua-move.nl

 

Bij elk bezoek aan onze website wordt automatisch uw ip-adres herkend en zo mogelijk de site of e-mail van herkomst. We bewaren en gebruiken deze gegevens niet als individuele (persoons)gegevens, maar alleen om de navigatie, bezochte pagina's en bestelde artikelen van onze site te analyseren om hiermee de bekendheid, functionaliteit en inhoud van onze website te kunnen verbeteren. Om onze dienstverlening te optimaliseren worden via onze site in beperkte mate zogenaamde cookies op uw computer geplaatst. Zo kunnen we ervoor zorgen dat u bij een bezoek aan onze site niet herhaaldelijk dezelfde informatie ontvangt of moet invoeren. Het is mogelijk dat als cookies worden geweigerd, bepaalde diensten of elementen van de website niet optimaal functioneren.

 

We bewaren en gebruiken uitsluitend e-mailadressen die rechtstreeks aan ons worden opgegeven of verzonden. We verstrekken nooit e-mailadressen aan derden voor commerciële doeleinden. Op verzoek verlenen we aan onze klanten toegang tot alle informatie die we van hen hebben opgeslagen. We bieden klanten de mogelijkheid om eventuele onjuiste gegevens te corrigeren. Hiervoor kunt u contact met ons opnemen.

 

Als u een bestelling plaatst, hebben we uw naam, e-mailadres, afleveradres en betaalgegevens nodig om uw bestelling uit te voeren en u van het verloop daarvan op de hoogte te houden.

 

Binnen de webwinkel maken we gebruik van een beveiligde SSL-verbinding. Dit betekent dat gegevens die u verstuurt binnen het bestelproces en contactformulieren veilig en versleuteld worden verstuurd.

 

Klanten zijn verplicht Aqua-Move van iedere adreswijziging op de hoogte te stellen. Zolang Aqua-Move geen verhuisbericht heeft ontvangen, wordt u geacht woonachtig te zijn op het laatst bij Aqua-Move bekende adres en blijft u aansprakelijk voor de door u bestelde artikelen die op het oude adres zijn afgeleverd.

 

 

Prins Bernhardlaan 44, 1934 ES Egmond aan den Hoef  |  Tel : 06 215 75 098  |  Email : info@aqua-move.nl

Aqua-Move | McAfee Secure internet security
Aqua-Move | betalingsmogelijkheden, iDEAL, PayPal, Mastercard, Visacard, Maestro

Alle prijzen zijn incl. 21 % BTW (exclusief verzendkosten). | © Copyright 2013 - 2017, Aqua-Move, Egmond aan den Hoef.

 

website by EMMA Productions, Alkmaar