Aqua-Move Logo. www.aqua-move.nl, Aqua-Move, Egmond aan den Hoef

Aqua-Move waterbedden

Prins Bernhardlaan 44

1934 ES Egmond aan den Hoef

Tel : +31 (0)6 215 750 98

Email : info@aqua-move.nl

Aqua-Move | Advies telefoon. www.aqua-move.nl

Mocht u advies nodig hebben bij de aanschaf van uw waterbed, watermatras of problemen met uw huidige bed of matras.

Advies & Support

MA - VRIJ : 08:00 tot 22:00 uur

ZA -ZO : 09:00 tot 17:00 uur

Ingeval u de voicemail krijgt spreek dan duidelijk uw naam en telefoonnummer in en u zult z.s.m. worden teruggebeld.

Aqua-Move levert de voordelige programma's van Lunalife en Aqua-Sence en de kwaliteits programma's van Poseidon en Stretch-Top, of u nu voor een vervang watermatras, een hele nieuwe softside waterbed of boxspring waterbed kiest.

De watermatrassen van het merk Stretch-Top worden van het 4D-vinyl gemaakt en onderscheiden zich daardoor in menig opzicht van wat er zoal in den lande wordt aangeboden.

Indien u zichzelf rekent tot een kwaliteits-koper en hecht aan een bepaalde prijs-kwaliteitsverhouding dan heeft het zeker zin kennis te nemen van alle inhoudelijke informatie die wij voor u op een rijtje hebben gezet.

Daar de Stretch-Top matrassen maatwerk zijn staan er geen prijzen vermeld. U zult begrijpen dat deze in het hogere segment zitten én gezien de vele mogelijkheden het geen zin heeft appels met peren te vergelijken. Als prijsindicatie geldt dat deze enigszins vergelijkbaar zijn met die van het merk Poseidon.

Slaapt u al op een Stretch-Top matras en bent u toe aan vervanging dan is het natuurlijk mogelijk telefonisch de vervanging door eenzelfde matras te bespreken.

 

Watermatrassen á la Carte !

Met het merk "Stretch-Top" kunnen wij maatwerk in alle opzichten leveren en zijn we niet meer gebonden aan standaard maten of standaard stabilisaties zowel in hardside als in de softside uitvoering.

De matrassen worden bij T.T.I. in Bree in België geproduceerd. Dit betekent uitstekende overleg mogelijkheden en back up van de kant van de fabriek en de wetenschap dat levertijden tot een absoluut minimum kunnen worden beperkt.

De zegetocht van het waterbed in Europa begon met het Nederlandse waterbedmerk Poseidon.

Nog steeds is dit een van de leidende merken, zowel wat betreft het slaapcomfort als ook het uiterlijk van de waterbedden. De matrassen van Poseidon zijn tegenwoordig vervaardigd van geprofileerd vinyl, wat het slaapcomfort verhoogt omdat op deze wijze het oppervlak van het bed gemakkelijker met u meebeweegt.
De Perfect Motion en de Hydraulic collection zijn de top in de Poseidon range. Deze zwaar gestabiliseerde matrassen hebben een interieur dat bestaat uit bij de Perfect Motion: een speciaal ontwikkelde opencellige schuimkern die volledig water doorlaatbaar is, door de speciale vorm van de schuimkern garandeert deze matras een optimale ondersteuning van de rug. Bij de Hydraulic: uit compartimenten (kamers) waarin het water als het ware is ingesloten. Het vloeit via strategisch geplaatste openingen de kamers in en uit. Zeer comfortverhogend omdat het bed optimaal meebeweegt maar als het ware vertraagd reageert.

 

De matrassen van Lunalife zijn uitermate geschikt om de plaats in te nemen van verouderde matrassen van elk denkbaar merk waterbed. U kunt uw bed van Aqualinia, Aqualijn, Baltimore, Cascade, Delfin, Eurowaterbed, Halcyon, Silvano, Sleeptrend of Vivera een tweede leven geven door de matras(sen) te vervangen door die van Lunalife. Lunalife matrassen zijn voordelig, in vele maten en stabilisaties leverbaar en ze passen altijd.  Lunalife matrassen zijn oerdegelijk, mede omdat de hoeken versterkt zijn. Het binnenwerk van deze matrassen is standaard afgedekt met een sterk nylon gaasdoek dat de lamellen beschermt en op hun plaats houdt.

Als bewijs van de duurzaamheid van de Lunalife matrassen geeft de fabrikant een garantie van 5 jaar. Eventueel laten wij de Lunalife matrassen rechtstreeks vanuit de fabrikant bij u thuis bezorgen, dat garandeert een snelle levering. Tegen een aantrekkelijke meerprijs kunt u uw watermatras(sen) vakkundig laten installeren door onze eigen servicedienst. Dat is veilig en comfortabel  omdat uw bed dan meteen in gebruik kan worden genomen.

Prins Bernhardlaan 44, 1934 ES Egmond aan den Hoef  |  Tel : 06 215 75 098  |  Email : info@aqua-move.nl

Aqua-Move | McAfee Secure internet security
Aqua-Move | betalingsmogelijkheden, iDEAL, PayPal, Mastercard, Visacard, Maestro

Alle prijzen zijn incl. 21 % BTW (exclusief verzendkosten). | © Copyright 2013 - 2017, Aqua-Move, Egmond aan den Hoef.

 

website by EMMA Productions, Alkmaar